ayen-iera's FotoPage

By: ayen iera

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Thursday, 30-Oct-2008 13:02 Email | Share | | Bookmark
cUti-CuTi bErsAmA FaMiLy

 
 
 
View all 10 photos...
Sempena cuti Deepavali baru ni, mama ngn babah bawa hero ngn heroin kami bercuti kat Alor Setar dan Perlis...tempat berchenta la katakan...hehehe...kononnya nak jer ke tempat peranginan macam Cameron tapi disebabkan musim hujan so tak best lak pi tempat mcm tu kan...kang terperap kat bilik hotel jer...nak dijadikan cerita 3 hari 2 malam kami kat sana, punyalah panas terik...rasa macam dok dlm microwave plak (cehhh!!! mcm ler penah rasa panas dok dlm tu...hahaha)

So kat sini mama letak pic2 kami kat sana..so kwn2 yg rindu kat mama dan dok bertanya bila nak apdet fp...layannnnnn.....p/s: cute tak kakak skang, dah pandai nak pakai lip gloss mama.....



tengokla kakak ngn adik ni...bukan main suka kalo dpt melompat atas katil..nak nak katil hotel....


anak2 mama kalo bawa mkn McD...enjoy jer...sonok tgk bila sama2 dok berebut makan...


heroin mama mesti dgn teddy bear dia... nak pi bercuti pon mesti tak tinggal nyer


cute tak kakak posing dgn teddy kesayangan kakak??
adik pon boleh gak posing dpn kamera...



Friday, 24-Oct-2008 12:57 Email | Share | | Bookmark
oPeN dOOr kAt uMaHku...SaLAm AiDIl fItrI

Akhirnya aku dpt gak wat open door...small gathering ngn kawan2 Mcom. Sbb tu aku kata open door bukannyer open house... hehehehe...memang tak panggil saper2 pon... Ely, Herda, Kir, Neena ngn Yol tp Neena tak dpt dtg sbb ada konvo adik dia kat KL...Yol lak kawan2 Jeff dtg umah masa tu...lgpon Yol pon wat open house gak...aku jer yg planning last minute...tp akhirnya dpt gak aku jumpa sekali lagi ngn Kir....last jumpa masa raya thn lepas kat umah Herda....sonoknyer aku rasa.

So ni ader la pic syok sendiri yg aku tangkap terutama menu open door aku... saja nak tayang kat kawan2 yg len...jgn marah yer!!!




menu utama ...nasi tomato, nasi impit...agar2 laici n agar2 nescaffe



lemang..kek pisang...biskut kacang @ mazola, biskut coklat.. kuih karipap n kuih sfera



ni plak air tropika koktel...ok ke rasanya ???


bakal mummy ngn daddy utk kali kedua tak lama lg....




Monday, 6-Oct-2008 11:58 Email | Share | | Bookmark
sALaM aIdIl fiTri 2


Cinta, kasih & sayang mama pada babah tak pernah berubah biar masa berlalu pergi membawa seribu memori pahit manis, suka duka kita bersama malah... cinta di hati mama akan tetap utuh buat babah, insan pertama dan terakhir dlm hidup ini.


Sayang babah, kakak n adik...kalian adalah nyawa mama. Moga mama n babah dpt berikan kebahagiaan buat anak2 mama tersayang. Mama doakan agar anak2 mama menjadi anak yg soleh n solehah. Amin...


Sama tak muka hero n heroin mama nih... adik tu tah sepet cam cina sket, agknya masa peknen dulu suka tgk citer Korean drama kot...ye ke?? lupa ler....



Puteri mama sorang ni dah besar, ramai yg tegur mcm mama...dah pandai nak melawa, abis lipstik mama. Apa yg mama pakai, diapon nak pakai tp bkn leh tolong pakaikan...dia akan amik cermin dan pakaikan sendiri...ye ke mcm mama masa kecik dulu??? ...itu yg mak bgtau...ikut perangai mama, hehehehe...



Putera mama dah boleh pakai baju melayu tahun ni...wpon agak besar tp mama sonok sgt sbb Adam dpt pakai suit dgn babah... dah besar pon dia, dah bijak..aktif dan selalu ajak kakak gaduh...kakak lak pantang kena kacau, ngusik adik sampai nangis....


Insyallah...12 Syawal tak lama lagi adalah ulangtahun perkahwinan mama yg ke 5. Doakan kebahagiaan mama di samping suami dan anak2. Moga kekal hingga ke akhir hayat kami....Aminnnnn


Saturday, 4-Oct-2008 13:10 Email | Share | | Bookmark
sAlaM aIdiL fiTri

 
 
 
View all 8 photos...

tengoklah heroin @ anak dara mama ni...bab melawa ngn posing depan kamera...wallllahhhh.. mak kata Alia ni mcm mama dia... agaknya masa kecik dulu mama mcm ni jugak kot?? hehehehe


ni lak hero ensem mama.... dah besar kan dia?? cepat jer masa tu berlalu...dok teringat lagi saat melahirkan dia...moga dpt jaga mama nanti...Insyaallah




babah dok usha adik yg masam jer sbb mama kejut bangun pagi ari raya...




kakak pon x nak senyum sbb ngantuk lagi....cantek tak rambut kakak??


kalo kawan2 mama nak tahu... 3 org di samping mama adalah org2 yg mama sayang sgt.Yg kanan sekali berbaju melayu orange tu... abg sulung, yg sebelah tu kakak..then yg berbaju purple yg comeltu...hehehehe...mama ler (pasan jap )..dan yg tepi mama tu adik bongsu mama... amacam??? ensem tak??




ni keluarga abg...Maharuz & Ani ... ank2 sedaraku Muhd Faiez & Nurin Qistina


yg ni plak keluarga kakak... Muzanna & Zalizan.... anak2 sedaraku, Muhammad Hafiz, Nur Hanis & Muhammad Hakim


ni keluarga besar mama... mak ngn abh mama ada kt tgh berbaju sedondon biru tu... kebetulan keluarga abg ngn kakak tema raya nak serupa...hehehehe...nasib baik mama warna purple kalo tak dah jadi satu keluarga lak pakai sedondon...


keluarga kesayangan mama...love u all... forever n ever....


Wednesday, 24-Sep-2008 14:26 Email | Share | | Bookmark
SaLAm AidIL fItrI wAt seMua.....

 


Dah lama mama tak berkesempatan nak apdet fp...tp selalu tgk fp kawan2...ada yg mama tinggal
komen, ada yg tak sempat. Tapi mama sentiasa ingat semua...doa mama moga Syawal tak lama lagi
membawa sinar bahagia wat kita...dan kalo ikut bulan Islam...12 Syawal nnti, ulangtahun perkahwinan mama yg ke5...doakan moga kami berbahagia...kekal jodoh hingga ke akhir hayat...Aminn.

Mohon ampun maaf atas salah silap mama sepanjang persahabatan kita... halal makan dan minum mama yer....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net